Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi (ASSİM) Turizm Platformunca, 27 Eylül Dünya Turizm Günü dolayısıyla düzenlenecek panel turizm sektörünü bir araya getirecek.

        Muratpaşa Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ASSİM Turizm Platformunun organize ettiği panelde, turizm sektörünün yaşadığı sorunlar ve çözümleri masaya yatırılacak. Panelde sektör profesyonelleri, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri yer alacak.

        Türkan Şoray Kültür Merkezi'nde yarın 19.00'da başlayacak panelde, eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Kuk, Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Ülkay Atmaca, Devrimci Turizm İşçileri Sendikası Genel Başkanı Mustafa Yahyaoğlu ve eski İNKAY Başkanı Talat Kanbir konuşmacı olarak katılacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa