Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'da balkondan eşyalarını sokağa atan kadın, daha sonra camlarını kırdığı evde yangın çıkardı.

        Kızılsaray Mahallesi 73 Sokak'ta bir binanın üçüncü katındaki evde oturan A.D, balkondan ayakkabı, kavanoz, elektrikli süpürge gibi eşyaları aşağı attı, çevredekilere tepki gösterdi.

        Ardından camları kıran kadın, evi ateşe verdi. Bölgeye sevk edilen Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti.

        Söndürülen yangında, evde hasar oluştu. Kadının, polis merkezine götürüleceği öğrenildi.

        Çevredekilerden Hasan İltir, gazetecilere, yoldan geçtiği sırada kadının "Gidin buradan" diye etrafa bağırdığını söyledi. İltir, "Bağırıp, aşağıdakilerin üzerine eşyaları fırlatıyordu. İnsanlar korktuğu için kaçıştı." dedi.

        Aynı binada oturan Güngör Şenkay da yalnız yaşayan kadının sürekli çevreyi rahatsız ettiğini, etrafına zarar verdiğini, daha önce de kadını şikayet ettiklerini dile getirdi.

        Esnaf Uğur Hazır ise kadının bıçakla evinin camlarını kırdığını, eşyaları aşağıya attıktan sonra yanıcı madde dökerek evini ateşe verdiğini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa