Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

        Bahar, seçim ofisinde düzenlediği toplantıda, OSB'de yaptıkları projelerle kente önemli katkılar sağladıklarını belirterek, aynı anlayışla ATSO yönetimi için aday olduklarını söyledi.

        ATSO'nun kentin en büyük sivili toplum kuruluşu olduğuna işaret eden Bahar, "Bir şehrin nefes alabilmesi, inovatif ve vizyoner olması için sivil toplum kuruluşları çok önemlidir. Burada barışçıl şekilde, şehrin dinamiklerini birlikte çalıştıran ve çalışmaları için vizyoner projeler üretme noktasına gelme arzusundayız. ATSO'yu fark yaratacak şekilde yöneteceğiz. Tüm şehrin verim dolu çalışmasını sağlayacağız." diye konuştu.

        İki yıl içerisinde yapacakları proje ve işlerle üyelerin tamamına dokunacaklarını dile getiren Bahar, şehrin içine daha fazla gireceklerini kaydetti.

        Seçimde yaklaşık 20 bin oy kullanılmasını beklediklerini ifade eden Bahar, "Şehirde birlikte çalıştığımız, sohbet ettiğimiz ve hayatına dokunduğumuz herkesi seçimlerde mavi sandıklara, mavi oylara bekliyoruz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa