Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Kepez Belediyesi'nin Mobil Kanser Tarama Tırı, Korkuteli ilçesinde meme, bağırsak ve rahim ağzı kanser tarama hizmeti verecek.

        Kepez Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, "Kanserde erken teşhis hayat kurtarır" mottosuyla yola çıkan tır, Antalya'nın ilçelerini dolaşıyor. Program kapsamında tır, pazar günü Korkuteli ilçesinde Orman Kalfalar Mahallesi Okul Bahçesi'nde hizmet verecek.

        Sağlık ekipleri, saat 09.00 ile 17.00 arasında meme, bağırsak ve rahim ağzı kanseri taraması yapacak.

        Meme kanseri için 40-69 yaş aralığı, rahim ağzı kanseri için 30-65 yaş aralığı, bağırsak kanseri için 50-70 yaş aralığında sağlık tarama testleri uygulanacak. Kepez Belediyesi'nin kanser tarama hizmetinden yararlanmak isteyenler, Belediye Sağlık Merkezi'nin telefon hattından gerekli bilgilere ulaşabilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa