Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'nın Manavgat ilçesinde, yolcu otobüsünden inen bir kişi silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

        Manavgat’ın Bahçelievler Mahallesi D-400 Karayolu Sorgun Otogar Kavşağı'nda şehirlerarası yolcu otobüsünden inen Nazmi Kaplan'a (46), bir araçtan ateş açıldı.

        İhbarla bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Kaplan'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

        Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Kaplan’ın cenazesi Antalya Adli Tıp Morguna gönderildi.

        Bu arada, saldırı sırasında kurşunlardan birinin bir dairenin, diğerinin ise bir oto galerinin camına isabet ettiği tespit edildi.

        Polis olay yerinden kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

        Hayatını kaybeden Kaplan'ın, Diyarbakır'ın Bismil ilçesinden bindiği şehirlerarası yolcu otobüsüyle Manavgat'a gittiği öğrenildi.

        Otobüs şoförü Zeki Bayındır, gazetecilere yaptığı açıklamada, yolcuyu Manavgat'ta indirdikten sonra silah sesleri duyduklarını belirterek, "Yolcu Manavgat’ta indiği anda kendisini takip eden bir araç tarafından silahla ateş edildi. Araç daha sonra olay yerinden kaçtı. Polis ekiplerine bilgi verdik." diye konuştu.

        Evlerinin camına kurşun isabet eden Mehmet Dinç ise eşi Şefika Dinç’in 2 dakika önce odadan ayrılmasıyla kurşunun hedefi olmaktan kurtulduğunu söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa