Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında evinde Galatasaray'a 1-0 mağlup olan Fraport TAV Antalyaspor'da teknik sorumlu Alfons Groenendijk, "Uzun süren yenilmezlik serimiz vardı. Bunu kaybetmiş olduk. En çok üzüldüğüm nokta bu. Takıma güveniyorum. Yeniden yenilmezlik serisine başlayacağımızı umut ediyorum." dedi.

        Groenendijk, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, seyir zevki yüksek bir maç olduğunu belirtti.

        Dolu tribünler önünde oynamayı özlediklerini aktaran Groenendijk, hava şartlarının iki takımı da zorladığını kaydetti.

        Karşılaşmada iki takımın da galibiyet için çok sayıda şans bulduğunu anlatan Groenendijk, şöyle konuştu:

        "Galatasaray'ın topu direkten döndükten sonra penaltıyı kaçırdık, bir de kaleci ile karşı karşıya pozisyondan yararlanamadık. Muslera ilk yarıda takımını maçta tuttu. İkinci yarıya bakacak olursak da Antalyaspor iyi bir mücadele sergiledi. Eğer 85. dakikaya geldiyseniz puanı da korumayı bilmelisiniz. Son dakikalarda 8 kişi atağa çıkıp arka paylaşımda sıkıntılar yaşadık. Henüz bir dakika önce oyuna giren Gomis, topla ilk buluşmasında gol vuruşunu yaptı. Tam tersini biz yapamadık maalesef. Uzun süren yenilmezlik serimiz vardı. Bunu kaybetmiş olduk. En çok üzüldüğüm nokta bu. Takıma güveniyorum. Yeniden yenilmezlik serisine başlayacağımızı umut ediyorum."

        Oyunculardan memnun ancak skordan memnun olmadığını vurgulayan Groenendijk, "Takımda penaltıları Haji ve Adriano kullanıyor. Haji, penaltı pozisyonunda kötü düşünce Adriano kullandı. Gördüğüm en iyi penaltı atışı değildi. Muslera'yı önceden inceledi ve penaltı atışlarında bir köşeye yattığını varsayarak bu şekilde vurmak istedi. Bunu eleştirecek değilim. Adriano önemli bir oyuncumuz. Profesyonellik anlamında büyük oyuncu olduğu için kısa sürede aşacaktır." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa