Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe ziyaretlerine Serik ile devam etti.

        Tütüncü'ye, ziyaret programında AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

        Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran'ı ziyareti sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tütüncü, partisinin ilçe teşkilatının bir kongre dönemi yaşadığını söyledi.

        Serik'te yeniden seçilen İlçe Başkanı ve yönetimini hem tebrik etmek, hem de sivil toplum kuruluşları, esnafı ve hemşerileriyle temas için ziyaretlerde bulunduğunu anlatan Tütüncü, "İl Başkanımızın programı ile Antalya’nın tüm ilçelerini ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerimizde farklı bir enerjiyi açığa çıkartmak en önemli hedefimiz. Çünkü 2023'te Türkiye’miz ve teşkilatımız çok önemli bir seçime hazırlanıyor. Biz de bu ziyaretler sırasında vatandaşlarımızla bir araya gelince bu mutluluğu ve manevi hazzı yaşıyoruz. Bunu Serik’te yaşamak istedik." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa