Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'nın Manavgat ilçesinde evinin bahçesinde ölü bulunan Alman vatandaşı kadını öldürdüğü iddiasıyla inşaat işçisi ile yanında saklandığı arkadaşı gözaltına alındı.

        İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Sorgun Mahallesi Avni Akın Caddesi'ndeki müstakil evde yaşayan Alman Karin Ellen Hitzel'in (60) 8 Temmuz'da evinin bahçesinde eski erkek arkadaşı Hasan V. tarafından bahçede üstü otlarla örtülmüş vaziyette ölü bulunmasıyla ilgili çalışma başlattı.

        Burnunda, çenesinde ve boyun kısmında kırıklar bulunan Hitzel'in öldürüldüğü anlaşılınca cinayet zanlısının bulunması için çalışma başlatıldı.

        Olayın şüphelisinin ilçede inşaatlarda çalışan Ş.A (38) olduğu tespit edildi.

        Şüphelinin, Kepez ilçesi Kızıllı köyünün ormanlık alanında yaşayan ve çok sayıda suçtan aranan arkadaşı Ö.Ç'nin yanında saklandığı belirlendi.

        - Polisler "çoban" ve "çiftçi" gibi davrandı

        Cinayet Büro Amirliği ekipleri, dikkati çekmemek için "çoban" ve "çiftçi" gibi davranarak Kızıllı köyü Kel Zeytinlik mevkisindeki dağlık ve ormanlık alanda çalışma yaptı.

        Hayvan otlatan, traktörle çift süren polis ekipleri, şüpheliler araçla bölgeden kaçmaya çalışırken operasyon için harekete geçti.

        Ruhsatsız iki av tüfeğiyle yakalanıp gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

        Hitzel'in nasıl öldürüldüğü, detaylı otopsi sonrası belirlenecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa