Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Engin ATAOĞLU/ALANYA (Antalya), (DHA)ANTALYA´nın Alanya ilçesinde ormanda çıkan yangın rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı. Alevlerin tehdit ettiği 2 mahalle tedbir amaçlı boşaltılırken, orman ve itfaiye ekipleri söndürme çalışması başlattı.

        Alanya´nın Güzelbağ ile Bayırkozağacı mahallelerinde yer alan ormanda gece geç saatlerde yangın çıktı. Alevleri fark edenlerin ihbarıyla bölgeye orman ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın kısa sürede rüzgarın şiddetiyle geniş alana yayıldı. Ekipler bölgeye gelerek söndürme çalışması başlattı. 

        2 MAHALLE TEDBİR AMAÇLI BOŞALTILDI

        Merkeze 60 kilometre uzaklıkta dağlık alanda çıkan yangında, alevlerin tehdit ettiği 2 mahalle tedbir amacıyla boşaltıldı. Ekiplerin yoğun müdahalesi ve bölgede sağanak yağış nedeniyle yangın etkisini yitirdi. Elektrik tellerinin birbirleriyle sürtünmesi sonucu oluşan kıvılcımların yol açtığı belirtilen yangının kontrol altına alınması için çalışmalar sürdürülüyor. (DHA) DHA-Güvenlik Türkiye-Antalya / Alanya Engin ATAOĞLU

        2023-01-27 23:32:28

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa