Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)ANTALYA'da işine son verilen temizlik görevlisi Salih Ş., (36), Muratpaşa Belediyesi'ne ait Temizlik İşleri Şube Müdürlüğü'nü bastı. Salih Ş., kendisine engel olmak isteyen şube müdürlüğü sorumlularından Kasım Yılmaz'a tabancasını doğrultup, tetiğe bastı. Tutukluk yapan tabancanın kabzasıyla Yılmaz'ı yaralayan Salih Ş'yi güvenlik görevlisi ve çalışanlar engelledi.

        Muratpaşa Belediyesi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan Salih Ş.´nin bir süre önce işine son verildi. Salih Ş., bugün sabah saatlerinde Aspendos Bulvarı´ndaki Muratpaşa Belediyesi'ne bağlı Temizlik İşleri Şube Müdürlüğü'ne geldi. Burada tabancasını çeken Salih Ş., bağırmaya başladı. Salih Ş., karşısına çıkan şube müdürlüğü sorumlularından Kasım Yılmaz'a tabancasını doğrultup, tetiğe bastı. Tabanca tutukluk yapınca Salih Ş., bu kez de silahın kabzasıyla Yılmaz´ın başına vurup yaraladı. Güvenlik görevlisi ve çalışanlar Salih Ş.'ye müdahale edip engelledi. Çalışanlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

        Gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Salih Ş., "İşten çıkartıp, ekmeği ile oynuyorlar. Adalet bu mu" diye bağırdı. Olay yerinde ayakta ilk tedavisi yapılan Kasım Yılmaz, ambulansla hastaneye götürüldü.

        Muratpaşa Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Salih Ş'nin 19 Ocak'ta disiplinsiz davranışları nedeniyle işten çıkarıldığı, üstlerine karşı geldiği ve küfrettiği için çok kez uyarıldığı kaydedildi. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Antalya Bülent TATOĞULLARI

        2023-01-25 11:54:49

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa