Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Namık Kemal KILINÇ/ ANTALYA, (DHA)ANTALYA'nın Serik ilçesinde, sulama kanalına düşen inek, iş makinesiyle 1 saatte kurtarıldı. İneğin sahibi Hürü Boncuk, itfaiye ekiplerine teşekkür ederek gözyaşı döktü. 

        Belpınarı Mahallesi'nde Hürü Boncuk'un bahçede otlattıktan sonra ahıra götürmek için iple bağlayıp, yol kenarından götürdüğü inek, sulama kanal hattındaki çukura düştü. İhbarla olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İnek, itfaiye ekipleri ile çevredekilerin çabasıyla ip bağlanarak kurtarılmak istendi. Çukura sıkışan inek, bulunduğu noktadan çıkarılamayınca iş makinesi kullanıldı. İş makinesine iple bağlanan inek, çukurdan çıkarıldı. 1 saatlik çalışmaların ardından kurtarılan ineğin sahibi Hürü Boncuk, gözyaşı dökerek ekiplere teşekkür etti. 

        İneğinin çıkarılmasının ardından çukurun taşına oturup ağlayan Hürü Boncuk, "İneğimi zor çıkardılar. Ağlamaktan dudaklarım kurudu. İneğimin kurtulmasına yardım eden herkesten Allah razı olsun" dedi.

        Eşi Bayram Ali Boncuk ise "Hanım tarlada otlamaktan aldığı ineği eve getirirken sulama kanalına düşürmüş. Çekerek ineği eve getirirken koca yola sığmamış, çukura düşürmüş. Sonuçta inekte bir şey yok" diye konuştu.

        Çukurdan çıkarılan inek ise bir süre yattığı yerden kalkamadı. Bayram Ali Boncuk ise ineği ipinden tutarak evlerine doğru götürdü. DHA-Güvenlik Türkiye-Antalya / Serik Namık KEMAL KILINÇ

        2023-01-24 14:39:16

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa