Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Namık Kemal KILINÇ/SERİK (Antalya), (DHA)ANTALYA'nın Serik ilçesinde yolda yürürken otomobilin çarptığı Ramazan Daldal (61), yaralandı. Kaza sonrası kaçan aracın düşen parçalarını toplayan Daldal, polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

        Olay, 17 Ocak günü akşam saatlerinde, Serik ilçesine bağlı Kökez Mahallesi Burmahancı Caddesi'nde meydana geldi. Pazar alışverişinin ardından eve doğru yürüyen işçi emeklisi Ramazan Daldal'a, sürücüsü ve plakası belirlenemeyen otomobil çarptı. Sürücü yoluna devam ederken, yaralanan Daldal, çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sağ kolundan ve başından yaralanan Daldal, tedavisinin ardından taburcu edildi. Kaza ise bölgedeki bir güvenlik kamerasına yansıdı.

        Ramazan Daldal, "Pazar dönüşü şarampol kısmında su birikintisi olduğu için yolun soluna geçmeye mecbur kaldım. Arkamdaki otomobille mesafem uzaktı. Geçerim diye hesap ettim. Hızla gelen aracın sıçrattığı suyla ıslandım. Islanınca ne olduğunu anlayamadım. O sırada gelen gri renkli diğer aracın aynası bana çarptı. Araç hiç durmadan uzaklaştı. Sağ kolumda ve kürek kemiğimde çıkık ve yırtık olduğu tespit edildi. Yüzümde de yaralar var. İnsan kediye de çarpsa bir canlıya da vursa durur ve geçmiş olsun denilir. Durumuna göre hastaneye götürülür, gereken yapılır" diye konuştu.

        Ramazan Daldal, kazanın ardından topladığı aracın dikiz aynası ve diğer parçalarıyla polis merkezine giderek şikayetçi oldu. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Antalya / Serik Namık Kemal KILINÇ

        2023-01-19 13:54:02

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa