Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Engin ATAOĞLU / ALANYA, (DHA) Alanyaspor´un savunma oyuncusu Fatih Aksoy, "Bir aylık ara bize iyi geldi, bana da iyi geldi. Takımla beraber ben de performansımı artırdığımı düşünüyorum" dedi.

        Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında sahasında Galatasaray´ı ağırlayacak olan Corendon Alanyaspor hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti. Antrenman öncesinde Alanyaspor´un başarılı savunma oyuncusu Fatih Aksoy ligi ve hazırlıkları değerlendirdi. Süper Lig´in lideri Galatasaray´a karşı oynayacakları maçın hazırlıklarının iyi şekilde devam ettiğini belirten Fatih Aksoy, "Hazırlıklar şu an iyi gidiyor. Galatasaray maçı var. Son maç bizim için iyi geçti. Onun moraliyle kupada son 16 maçına çok iyi şekilde hazırlanıyoruz" dedi.

        "PERFORMANSIMI ARTIRDIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM"

        Kendi performansı hakkında da değerlendirmede bulunan Aksoy, "Aradan sonra daha iyi döndüğümü düşünüyorum. Takım da bir performans artışı gösterdi. Güzel de bir kamp dönemi geçirdik. Sezon başında biraz eksiktik. O bir aylık ara bize iyi geldi, bana da iyi geldi. Takımla beraber ben de performansımı artırdığımı düşünüyorum" diye konuştu.

        "DAHA YÜKSEK HEDEFLER KOYABİLİRDİK"

        Ligi de değerlendiren Fatih Aksoy şunları söyledi: "Geçen yıl ligi iyi bir yerde bitirmiştik. Bir puanla Avrupa ligini kaçırmış, Türkiye Kupası'nda yarı final oynamıştık. Bu da benim 3'üncü sezonum. Bunlardan birinde 7, diğerinde 5´inci bitirince beklentilerin yükseldiğini biliyorduk ama hazırlık kampını biraz eksik yaptık, transferler biraz geç geldi. Aradan sonra daha iyi döndük, ilk yarıyı 24 puanla bitirdik. Bazı maçlara baktığımızda içerdeki Giresun, İstanbulspor ve Adana Demirspor maçında sanki 4-5 puan bıraktık gibi hissediyorum. Onları da alsaydık ikinci yarı biraz daha yüksek hedefler koyabilirdik. Ama son bitiriş bizim için iyi oldu. Bence 2´nci yarıya bu moralle başlayacağız. Önce kupa sonra Fatih Karagümrük maçımız var. İvmemizi artırıyoruz. İnşallah bu şekilde devam ederiz ve daha yukarılara oynamaya devam ederiz."

        GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        Antrenmandan görüntüler

        Fatih Aksoy'dan detaylar

        Fatih Aksoy'un açıklamaları

        Genel detaylarHABER-KAMERA: Engin ATAOĞLU/ALANYA, (DHA)DHA-Spor Türkiye-Antalya / Alanya Engin Ataoğlu

        2023-01-15 19:06:23

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa