Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA)ANTALYA'da ailesinin geçimini müzisyenlik yaparak sağlayan Ahıska Türkü Abbas Urshanov Işık'ın (33) saksafonu ve bisikleti çalındı. "Ekmek teknemi çaldılar" diyen Işık, saksafonunun bulunmasını istedi.

        18 yıldır Türkiye'de yaşayan, 4 yıldır ise Antalya'da sokakta ve kafelerde saksafon çalarak para kazanan 2 çocuk babası Ahıska Türkü Abbas Urshanov Işık'ın saksafonu ve bisikleti 15 Aralık günü provaya gittiği atölyenin önünden çalındı. Aynı zamanda Antalya'da yaşayan ve yerleşik yabancılardan oluşan Yabancılar Korosu'nda piyanistlik yapan Işık, olay sonrası polise haber verdiğini ve suç duyurusunda bulunduğunu anlattı.

        Birisi 3, diğeri 1,5 yaşında 2 çocuğu olduğunu aktaran Işık, "Ailemin geçimini saksafon çalarak sağlıyorum. Ekmek teknemi çaldılar. Bisiklet umrumda değil, o da elim ayağımdı gerçi ama saksafonum benim için çok önemli. Çünkü o olmadan müzik yapamam, para kazanamam. Birkaç gün arkadaşlarımdan aldığım emanet saksafonla idare ettim. Artık müzik aletim yok ve işlere gidemiyorum. Polisin bir an önce saksafonumu bulmasını ümit ediyorum" dedi.

        Yeni bir saksafon almanın kendisi için imkansız olduğunu belirten Işık, "20-25 bin TL gibi fiyatlarda satılıyor. Evimin kirasını zor öderken, şimdi para kazanacak durumda bile değilim. Ekmek teknemin bulunması benim için çok önemli" diye konuştu. (DHA)DHA-Genel Türkiye-Antalya İbrahim LALELİ

        2023-01-14 09:49:29

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa