Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adem AKALAN/ ANTALYA, (DHA)ANTALYA'da yazkış denize girenler grubu, yeni yılı denizde karşıladı.

        Antalya'da yazkış denize girenler grubu, 2023'ü de Konyaaltı Sahili'nde denize girerek karşıladı. Yaklaşık 20 yıldır yazkış denize girenler grubu, pandemi dönemi haricinde her sene yeni yıla denizde girerken, bu yıl geleneklerine devam etti. Toplanan yaklaşık 30 kişilik grup, sahilde yaktıkları ateş ile ellerinde Türk bayrakları ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk posteriyle dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili´nde 10'dan geriye sayıp, saatler gece yarısını gösterdiğinde hep birlikte denize girdi. Grup üyeleri, hava sıcaklığının 11, deniz suyu sıcaklığının ise 20 dereceyi gösterdiği kentte denizin keyfini doyasıya sürdü.

        MEYVE YEDİLER

        Sahilde toplanan yaklaşık 30 kişilik ekip, denize girmeden ve girdikten sonra yanlarında getirdikleri meyveleri yedi.

        'SU BİRAZ SOĞUK GELDİ AMA BEN İLK KEZ GELİYORUM'

        Yeni yılı denizde karşılayan Mehmet Aydoğan, "Yeni yılda her zamanki gibi denizde karşıladık. Herkesin yeni yılını kutluyoruz. Denizde yeni yılı karşılamak gayet güzel" dedi.

        Denizin sağlık olduğunu belirten Nail Avcı, "Denize girmek her zaman güzeldir. Bütün dünyaya güzel mesajlar vermek istiyoruz. Sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir dünya istiyoruz. Her yıl biz yeni yılı denizde karşılıyoruz" diye konuştu.

        Fikri Demirayak ise "Herkesin yeni yılını kutluyorum. Her sene olduğu gibi bu sene de denizde girdik yeni yıla. Biz bu duruma alışığız. Suyun içi de çok güzel" dedi.

        11 yaşındaki Atlas Mutlu da "Herkesin yeni yılını kutluyorum. Su biraz soğuk geldi ama ben ilk kez geliyorum" ifadelerini kullandı.DHA-Genel Türkiye-Antalya Adem AKALAN

        2023-01-01 00:40:43

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa