Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Serhan TÜRK / ANTALYA, (DHA) Galatasaray, Dünya Kupası nedeniyle verilen arada gerçekleştirdiği Antalya kampındaki hazırlıklarına, bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

        Antalya Belek Turizm Merkezi'nde teknik direktör Okan Buruk yönetiminde çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar, tempolu top sürme ve pas çalışmasıyla antrenmana başladı. Ardından 2 gruba ayrılan oyuncular, top kapma çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise taktik çalışmalar yapıldığı öğrenildi.

        Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Yunus Akgün ve Mathias Ross'un tedavisine devam edilirken; Milot Rashica, Emre Taşdemir ve Hamza Akman ise sahada takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı.

        Sarı-kırmızılılar, yarın Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.DHA-Spor Türkiye-Antalya Serhan TÜRK

        2022-12-09 18:50:53

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa