Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa AKIN Olgucan KALKAN/Belek,(Antalya),(DHA) -İtalya Serie A ekibi Napoli, hazırlıklarını Antalya kampında sürdürüyor.

        Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada hazırlık kampı için Regnum Carya'ya gelen İtalya Serie A lideri Napoli, sabah saatlerinde antrenman yaptı. Teknik direktör Luciano Spalletti yönetimindeki idmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık gerçekleştirildi. Isınma hareketlerinin ardından topla koordinasyon çalışması yapan Mavi-beyazlı ekip, hücum organizasyonları üzerinde çalışmalar yaptı. İdmanın basına kapalı bölümünde ise taktik çalışmalar gerçekleştirildi.

        Fenerbahçe'den transfer olan Kuzey Makedonyalı futbolcu Eljif Elmas da antrenmanda yer aldı.

        İtalyan ekibi, kamp süresince Winter Football Series kapsamında yarın Antalyaspor, 11 Aralık Pazar günü ise Premier Lig ekiplerinden Cyrstal Palace ile hazırlık maçında karşılaşacak. Regnum Carya'da konaklayan Napoli, son hazırlık maçının ardından da Antalya kampını noktalayacak.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        İdmandan görüntüler 

        Genel detaylarDHA-Spor Türkiye-Antalya Mustafa AKIN

        2022-12-06 11:10:42

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa