Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Crystal Palace, kamp çalışmalarını Regnum Carya´da sürdürecek

        Olgucan KALKAN / ANTALYA, (DHA) İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace, hazırlık kampı için Antalya´ya geldi.

        İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace, Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada hazırlıklarını Regnum Carya´da sürdürecek. Akşam saatlerinde Antalya´ya gelen İngiliz ekibi, hazırlıklarına 12 Aralık´a kadar burada devam edecek. 

        İLK KEZ BİR PREMIER LİG EKİBİ KAMP İÇİN TÜRKİYE´DE

        Öte yandan Crystal Palace´ın kamp çalışmaları için Antalya´yı tercih etmesiyle, ilk kez bir Premier Lig ekibi Türkiye´de hazırlık kampı geçirecek. 4-12 Aralık tarihleri arasında Regnum Carya´da kamp yapacak Crystal Palace, Winter Football Series kapsamında 7 Aralık Çarşamba günü Trabzonspor, 11 Aralık Pazar günü ise Napoli ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

        GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        Kafilenin otele gelişi

        Detaylar

        DHA-Spor Türkiye-Antalya / Merkez Olgucan KALKAN

        2022-12-04 20:30:57

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa