Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yücel BULUT/ GAZİPAŞA (Antalya), (DHA)ANTALYA Gazipaşa'da maskeli 2 kişi tarafından sopalarla darbedilen CHP İlçe Başkanı Yavuz Demir, "Yapılan menfur saldırı sadece benim kişiliğime yapılan bir saldırı niteliğinde değildir. Cumhuriyet Halk Partisi'ne, parti örgütüne ve tüm partililerimize karşı yapılan bu saldırı, saldırıyı yapanların ve onları azmettirenlerin yanına kar kalmayacaktır" dedi.

        Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, dün saat 19.00 sıralarında, Cumhuriyet Mahallesi Cebeli tepesinde maskeli ve eli sopalı 2 kişi tarafından darbedilen Gazipaşa CHP İlçe Başkanı Yavuz Demir'i ziyaret etti. CHP İlçe Başkanlığı'ndaki ziyaret sonrası açıklama yapan Yavuz Demir, olaya ilişkin emniyetin inceleme başlattığını söyledi. Demir, "Yapılan menfur saldırı sadece benim kişiliğime yapılan bir saldırı niteliğinde değildir. Cumhuriyet Halk Partisi'ne, parti örgütüne ve tüm partililerimize karşı yapılan bu saldırı, saldırıyı yapanların ve onları azmettirenlerin yanına kar kalmayacaktır. Bir kez daha birlik ve beraberliğimizi şahsıma yapılan saldırıyı hep birlikte olarak ve kınayarak gösterdik" diye konuştu.

        Başkan Yılmaz ise saldırıyı kınadığını belirterek, CHP'ye emek vermiş herkese yapıldığını dile getirip, "Yavuz başkanımıza ve tüm parti örgütümüze geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Biz dün akşam gerçekleştirilen çirkin saldırı sonrasında hemen başkanımızın yanına gittik. Hastanede gerekli tetkikler yapıldı. Gördüğünüz gibi çok şükür başkanımızın sağlık durumu şu anda iyi. Olayın failleri ise henüz belli değil. Saldırganların kısa sürede yakalanmalarını ve adalet önünde hesap vermelerini bekliyoruz. Bu konuda emniyet güçlerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Olayın açığa kavuşturulması konusunda emniyet güçlerimizin titizlikle çalıştıklarını biliyoruz ve onlara güveniyoruz" dedi. (DHA)DHA-Genel Türkiye-Antalya / Gazipaşa Yücel BULUT

        2022-12-03 12:27:48

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa