Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Namık Kemal KILINÇ/ ANTALYA, (DHA)ANTALYA'nın Serik ilçesinde Ömür Ünal'a (33) düğününde arkadaşları önlük giydirip, bulaşık deterjanı, bulaşık süngeri, salatalık ve ayva taktı.

        Serik Sanayi Sitesi'nde kaporta ustası olan Ömür Ünal ile Havvanur Kılınç (22), Akçaalan Mahallesi'ndeki belediye düğün salonunda düzenlenen törenle evlendi. Düğünde takı töreninde arkadaşları damada sürpriz yaptı. Takı merasiminin başlamasıyla 'Tamam Aşkım' şarkısı eşliğinde tek tek anons edilen damadın arkadaşları önce oynadı, ardından da yanlarında getirdikleri önlüğü Ömür Ünal'a giydirdi. Arkadaşları daha sonra da bulaşık deterjanı, bulaşık süngeri, salatalık ve ayvayı kurdeleyle Ömür Ünal'ın boynuna taktı. Katılımcıları güldüren takı töreninin ardından damat arkadaşlarıyla birlikte oynadı. (DHA)DHA-Genel Türkiye-Antalya Namık Kemal KILINÇ

        2022-11-28 11:55:03

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa