Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adem AKALAN/ ANTALYA, (DHA)ANTALYA'nın Kepez ilçesinde, seyir halindeki kamyonet alev alev yandı. Kamyonetin alev topuna döndüğü anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

        Yangın, saat 19.00 sıralarında Beşkonaklılar Mahallesi Kırçiçeği Caddesi'nde meydana geldi. Seyir halinde olan, Yalçın Ortak yönetimindeki 07 ARB 923 plakalı kamyonet, motor bölümünden alev aldı. Alevleri gören Yalçın Ortak, kamyonetini yol kenarına çekip, aracı terk etti. Çevredeki vatandaşlar yangın söndürme tüpleriyle alevlere müdahalede bulunurken, itfaiyeye de haber verildi. Yangın, olay yerine gelen itfaiye ekiplerince söndürülürken, kamyonetin ön kısmı tamamen yandı.

        Ekmek teknesinin yandığını belirten Yalçın Ortak, "Seyir halindeyken direksiyonun altından ateş çıkmaya başladı. Elektriksel sanırım. Fark etmesek biz de yanabilirdik. Hemen aşağıya indik ve itfaiyeyi aradık. Ekmek teknemizdi" dedi.

        Öte yandan, kamyonetin yanması ve vatandaşların söndürme çalışmaları cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Yangınla ilgili başlatılan inceleme sürdürülüyor. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Antalya Adem AKALAN

        2022-11-07 20:55:54

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa