Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Antalya'da korkunç kaza!

        Antalya-Alanya karayolunda TIR ile havaalanı transfer aracı çarpıştı. Manavgat-Alanya karayolunda TIR ile havaalanı transfer aracının çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

        İHA'nın haberine göre kaza, D-400 karayolu Manavgat-Alanya sınırındaki Boztepe Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Manavgat istikametinden Alanya istikametine yolun sol şeridinden seyir halinde olan ve içerisinde 10 yolcu bulunan Ercan Temir yöntemindeki havaalanı transfer aracı, Savaş Kum idaresindeki hazır beton firmasına ait TIR'la çarpıştı.

        Çarpmanın etkisiyle minibüs yan yatarak yaklaşık 100 metre sürüklendikten sonra devrilerek durabildi. Minibüs sürüklenmeye başladığında araçtan fırlayan İlhami Taş ağır yaralanırken, diğer yolcular Ukrayna uyruklu Svitlana Baranovska (39), Kosava uyruklu Neriman Mullafetah (57) ile ismi öğrenilemeyen Moldova uyruklu bir yolcu yaralandı. Ağır yaralı İlhami Taş Manavgat Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, diğer yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Manavgat ve Alanya’daki hastanelere sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa