Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Ankara'ya mevsimin ilk karı yağdı

        Başkentte mevsimin ilk kar yağışı, gece yarısı Çankaya'ya bağlı İncek ve Ahlatlıbel ile Keçiören'e bağlı Bağlum ve Elmadağ bölgelerinde etkili oldu. Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, kar yağışı ve olası buzlanmaya karşı ana arterlerde kar küreme ve tuzlama araçları ile hazır bekletildi.

        Şehirler arası yollar ve çevre yolu güzergahlarında ise Karayolları Genel Müdürlüğüne bağlı ekipler acil müdahaleler için önlem aldı. AA'nın haberine göre; yetkililer, trafiğe çıkacak sürücüleri yollarda oluşabilecek buzlanmaya karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

        REKLAM

        Şehrin yüksek kesimlerine lapa lapa kar yağdığını öğrenenAnkaralılar, kendilerini sokağa attı. Yenimahalle’deki evlerinden kalkıp, Ahlatlıbel Mahallesi’ne gelen bir aile, sezonun ilk karının tadını çıkardı.

        YAĞIŞLI HAVA KAZALARI BERABERİNDE GETİRDİ... 3 TRAFİK KAZASINDA 4 KİŞİ YARALANDI

        Ankara’da yer yer etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle yolların kayganlaşması kazaları beraberinde getirdi. İHA'nın haberine göre; Çankaya ilçesinde meydana gelen 3 trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

        Alınan bilgilere göre, Tandoğan Meydanı’nda gece yarısı yaşanan kazada, Kazım Karabekir Caddesi üzerinden Anıttepe istikametinde seyreden otomobil, Dögol Caddesi kesişiminde sürücüsü Zeki D.’nin (39) direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırımdaki ağaca çarptı. Kazada otomobil hurda yığınına dönerken, yaralı sürücü araç içinde sıkıştı. İhbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin dikkatli çalışması sonucu kurtarılan Zeki D. kaza yerinde ilk müdahalesinin yapılmasının ardından Ankara Üniversitesi İbni Sina Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.

        KALDIRIMI AŞIP BAHÇE DUVARINDA ASILI KALDI

        Dikmen’de İlker Caddesi üzerinde yaşanan kazada, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil, kaldırımı aşıp bir apartmanın bahçe duvarında asılı kaldı. Kazada otomobilin sürücüsü Damla S. yaralandı. Yaralı kadın, sağlık ekiplerince ambulansla Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

        Bir başka trafik kazası da Kızılay Meydanı’nda meydana geldi. Atatürk Bulvarı üzerinden Sıhhiye yönünde ilerleyen Ziya B.’nin kullandığı otomobil, Kızılay metrosunun havalandırmasına çarptı. Kazada sürücü ile birlikte Çiğdem S. de yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri şahısların ilk müdahalesini gerçekleştirdi. Kazazedeler daha sonra ambulanslarla tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

        Polis ekipleri, üç kaza hakkında inceleme başlattı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa