Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinde, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu.

        Belediye Meclisi Konferans Salonu'nda düzenlenen oturumda Büyükşehir Belediye Meclisi Birinci Başkanvekili Fatih Ünal, tüm üyeleri ve Mecliste bulunan tüm ziyaretçileri, depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşuna davet etti.

        Söz alan meclisteki partilerin grup başkanvekilleri, depremde hayatını kaybedenlere rahmet dileyerek, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

        Başkanvekili Ünal, meclisteki bütün partiler tarafından deprem bölgelerine gerekli yardımların yapılması için karar alınmasını, lojistik ve araç-gereç gibi konularla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanına yetki verilmesini içeren önergeyi oylamaya açtı.

        Önerge, oy birliğiyle kabul edildi.

        Belediye Meclisinde, vefat eden MHP'li Üye Erdoğan Yıldırım'dan boşalan ihtisas komisyonu üyeliğine İYİ Parti Kızılcahamam Meclis Üyesi Zekai Aydın'ın seçildiği bildirildi.

        - Deprem bölgesindeki hayvanlara yardım yapılması

        Çankaya bağımsız Meclis Üyesi Şehnaz Sibel Aygün'ün, depremlerden etkilenen belediyelerin barınaklarına ve buralardaki hayvanlara Ankara Büyükşehir Belediyesince gerekli yardımların yapılmasını içeren önerge oylamaya sunuldu.

        Aygün'ün önergesi, oy birliğiyle kabul edildi.

        Meclis Birinci Başkanvekili Ünal, yarın saat 17.00'de toplanmak üzere birleşimi kapattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
         Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa