Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Bu hafta burçları neler bekliyor? (10-16 Ağustos 2020)
        1

        Merhaba sevgili Habertürk okurları… Ağustos ayının devam ettiği şu günlerde Dolunay’ın etkileri devam ediyor… Sert etkiler barındıran Dolunay’da inişli-çıkışlı durumlar, ani harcamalar, plan dışı gerçekleşen olaylar herkesi biraz afallatırken, Venüs’ün Yengeç burcuna geçişi de duygusal bir hava yaratıyor. Ancak hafta sonuna doğru şansınızda açılmalar var… İyi niyetinizin, disiplinli çalışmanın karşılığını alabilirsiniz. Peki burçları ayrı ayrı neler bekleyecek derseniz 10-16 Ağustos haftası burç yorumlarıyla ilgili detaylar haberimizde!

        2

        KOÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Yeni haftada harcamalarınız, gelir-gider hesaplamalarınız gündeminizde olacak sevgili Koç burçları… Mevcut düzende gelir ve giderlerinizi dengelemekte güçlük çektiğinizi düşünüyorsunuz ve bu durumun önüne geçebilmek için farklı yollardan para kazanmayı amaçlıyorsunuz. İş konusunda yükselebilmek, maaşınızı artırabilmek için farklı yöntemlere gideceksiniz. Öte yandan aşk ve ilişkilerde duygusal kararlar almanız olası… Ayrıca bebek haberi alabilirsiniz. Eğer yalnızsanız uzun süredir görüşmediğiniz biriyle karşılaşabilirsiniz.

        3

        BOĞA HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Farklı ortamlara girerek, kendinizi dinleyerek keyifli bir zaman geçireceksiniz sevgili Boğalar… Örneğin bu hafta uzun süredir görüşmediğiniz ailenizle, dostlarınızla veya arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Ufak yolculuklara çıkabilir, dış görünüşünüze, giyiminize daha da özen gösterebilirsiniz. Öte yandan aşk ve ilişkilerinizde duygu yoğunluğu ve kafa karışıklıkları yaşamanız mümkün. Sizi geçmişte çok üzen birine şans vermek isteyebilirsiniz örneğin… Ya da aniden biriyle ilişkiye başlayabilirsiniz. Ancak ikili ilişkilerinizde daha dikkatli olmanızda fayda var.

        4

        İKİZLER HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Bu ay çokça gezdiniz, eğlendiniz… Sırada ise eğlencelerinizin masraflarını ödemeye geldi sevgili İkizler burçları… Düşüncesizce yaptığınız harcamalar bu aralar kafanızı sıkça yorabilir… Eli açık olan ve sevdiklerini mutlu etmeye bayılan İkizler burçları pahalı hediyelerle, jestlerle sevdiklerini şımartıyor ve harcamaların ucu biraz kaçıyor haliyle. Ancak giderlerinizin arttığı gibi gelirleriniz de artıyor. Örneğin ticaretle uğraşıyorsanız satışlarınız artabilir, ek işlerle yüzünüz gülebilir. Ancak kariyere ekstra çaba harcarken kendinizden ödün vermemelisiniz.

        5

        YENGEÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Harcamalarınızın arttığı, para konusunda biraz sıkıntıya düşebileceğiniz bir haftadasınız sevgili Yengeç burçları… Bazı büyük ödemelerle biraz dişinizi sıkmanız gerekebilir. Ya da kurs veya okul harcamalarınız çıkabilir. Dış görünüşünüz ve güzelliğiniz için bütçenizi aşabilirsiniz. O nedenle iyi bir bütçe planlaması yapmalısınız. İkili ilişkilerde ise birbirinizi anlamak konusunda güçlük çekebilirsiniz. Yöneticilerinizle aranızda tartışma ve fikir ayrılıkları meydana gelebilir. Sizden büyük kişilerle hayata farklı pencerelerden bakabilirsiniz. O nedenle dikkatli olmanızda fayda var.

        6

        ASLAN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Bu hafta iş hayatınızda yoğunluk ve stres hakim olabilir sevgili Aslan burçları… Başınızı bile kaşıyamayacağınız, ticaretle uğraşıyorsanız satışlarınızın artacağı, projelerde işlerin hızlanacağı bir zaman diliminde olabilirsiniz. Tabii az çok aksilikler yaşansa da çalışmalarınızın karşılığını da fazlasıyla alacaksınız. Ne istediğinizi tam olarak bilmiyorsanız da geleceğinizi şekillendirecek kararlar alabilirsiniz. Aşk ve ilişkilerde ise şanslısınız… İşten zaman ayırıp küçük tatil kaçamakları yapabilirsiniz. Bu ortamlarda romantik enerjiler her daim etrafınızda olacak.

        7

        BAŞAK HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Yaşamdan keyif alacağınız her daim sevgiyle hareket edeceğiniz pozitif bir haftaya giriyorsunuz sevgili Başak burçları… Yaz aylarında dinlenmeye, eğlenmeye daha çok vakit ayırdınız ve ayırmaya devam ediyorsunuz. Kariyer ve iş konusuna çok yoğunluk vermeden hareket ediyorsunuz. Aşk ve ilişkilerde ise fazla korumacı davranabilir, sevgilinizin üzerine biraz fazla gidebilirsiniz. Tutkuyla hareket ederken abartılı davranışlarda bulunabilirsiniz. İlişkilerde güven duygusunu göz ardı etmemenizde ve hızlı kararlar vermemenizde fayda var.

        8

        TERAZİ HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Geleceğinizi şekillendirecek kararlar vereceğiniz, kendinize yatırım yapacağınız bir haftaya giriyorsunuz sevgili Terazi burçları… Örneğin kariyerinizden, yaptığınız işten, okuduğunuz bölümden memnun değilseniz yeni kararlar alabilirsiniz. Ek işler alarak finansal büyüme sağlayabilirsiniz. Ortak yatırımlarla büyüme sağlayabilirsiniz. Geçtiğimiz hafta Venüs’ün Yengeç burcuna geçişi de dış görünüşünüze yarayabilir. Dış görünüşünüzde yapacağınız değişimlerle dikkat çekebilirsiniz. Yalnızsanız yeni insanlarla tanışabilir ve yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Ancak var olan ilişkilerde süregelen sorunlar bazı bitişlere sebebiyet verebilir. Ani kararlar vermeden önce her konuyu objektif olarak ele almanızda ve kendi hatalarınızı da göz önünde bulundurmanızda fayda var.

        9

        AKREP HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Gelelim Akrep burçlarına… Kariyer ve finans konuları haftaya hakim oluyor sevgili Akrepler… Bir süredir yaşanan durgunluk yerini yoğun çalışma temposuna bırakıyor. İş konusunda karar vermeniz, yöneticilerinizde çatışmanız, çalışanlarınızla fikir ayrılıklarına düşmeniz olası… Yönetimde sizden üstte olan kişilere derdinizi anlatırken zorlanma yaşayabilirsiniz. Öfkenize bu aralar daha çok dikkat etmenizde fayda var. Aşk ve ilişkilerde ise gayet şanslısınız. Ciddi ilişkiler birlikteliklerini evliliğe taşıyabilir… Yalnızsanız yeni biriyle tanışabilirsiniz.

        10

        YAY HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Yeni haftada etrafınızdaki kişi ya da kişiler sizleri hayal kırıklığına uğratabilir sevgili Yay burçları… Çok güvendiğiniz ya da birlikte çalıştığınız kişilerin farklı davranışları karşısında şaşkınlığa uğrayabilirsiniz. Ancak siz kendinize odaklanıp hedeflerinizi gerçekleştirmeye yoğunlaşacaksınız. Finans ve para konularında cesur adımlar atmak isteseniz de kendinizi frenlemenizde, riskli yatırımlardan kaçınmanızda fayda var. Aşk ve ilişkilerde ise kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz. Sevdiğinize bir adım daha atmak isteseniz de kendinizi frenleyebilirsiniz.

        11

        OĞLAK HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Yeni ve farklı ortamlara gireceğiniz bir haftaya giriyorsunuz sevgili Oğlak burçları... Yeni ortamlara girerek iş konusunda yeni bağlantılar elde edebilirsiniz. Bu bağlantılarla farklı işlere atılabilirsiniz. Aşk ve ilişkilerde ise duygusal hareket edebilirsiniz. Partnerinizle aranıza ufak nedenlerden mesafe koymamaya özen göstermelisiniz. Ayrıca dış görünüşünüzde ufak değişiklikler yapabilir, alışverişin dozunu artırabilirsiniz.

        12

        KOVA HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Yoğun bir gündemin ardından iş stresinizin azaldığı bir haftaya giriyorsunuz sevgili Kova burçları… Geçtiğimiz aylarda yaşadığınız yoğunluklar sizi kariyer planlamalarına itti. Yeni başlangıçlar ise keyfinizi yerine getiriyor. Uzun süredir çalışan bir Kova burcuysanız işe bir ara verip kafanızı dinlemeniz olası. İlişkilerde de birbirinize destek olma zamanı… Bu aralar birbirinizle daha iyi anlaşabilir ve yakınlaşabilirsiniz. İlişkilerde yeni heyecanlar tadabilir, sosyal aktivitelere ağırlık verebilirsiniz. Sağlığınız ise çok iyi bu aralar… Öte yandan beklenmedik durumlarda sakinliğinizi korumalısınız.

        13

        BALIK HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Yeni haftada rutininizden uzaklaşıp eğlenceli aktivitelere vakit ayırıyorsunuz sevgili Balıklar… Tatillerle, yeni ortamlarla yoğunluğa ara veriyorsunuz… Ancak sosyal ortamlara vakit ayırırken finansal durumunuzu pek düşünemeyebilir, harcamalarda ipin ucunu kaçırabilirsiniz. Aşk ve ilişkilerde ise destekleniyorsunuz. Duyguların yoğunlaştığı bu süreçte daha paylaşımcı ve fedakar olabilirsiniz. Eğer ailenizi büyütmek istiyorsanız bebek haberleriyle mutlu olabilirsiniz. Yalnızsanız cesur adımlar atabilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ