Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımı Yeni Amasyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu’nda sahasında konuk edeceği Süper Lig ekibi Atiker Konyaspor’u yenerek kupada sürpriz yapmanın peşinde.

        Oyuncularını yarınki maça hazırlayan Yeni Amasyaspor Teknik Direktörü Osman Bozkurt, “Sahaya çıkıp güzel futbol oynayıp maçı kazanmak istiyoruz. Onların hedefi varsa bizim de hedefimiz var. Biz kupada gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz” dedi.

        Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın çok beğendiği futbol adamlarından biri olduğunu belirten Bozkurt, “Rıza hocaya bir sürpriz yapmayı düşünüyoruz. 13.00'te başlayan maç saat 15.00'te bittiğinde Rıza hoca o sürprizi görecek” diye konuştu.

        Atiker Konyaspor ile karşılaşacak olmanın heyecanını yaşadıklarına değinen takım kaptanı Erdinç Gedikli de rakiplerine bir sürpriz yaşatıp Bölgesel Amatör Lig’in sesini daha çok duyurmak istediklerini söyledi.

        İlk 2 turda aldıkları galibiyetlerle güçlerini ortaya koyduklarını vurgulayan yeşilbeyazlı takımın yöneticisi Bahadır Tekeş ise, “3. turda geçmiş dönemde kupa şampiyonluğu yaşamış bir takım çıktı. Kupayı almış bir takımla kendi sahamızda mücadele etmek bizim için bir şans” şeklinde konuştu.

        Tekeş, takımlarının en büyük destekçisi olan taraftarlarını maça davet etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Amasya İlçeleri
        Tüm Amasya Haberleri
         Amasya

        Amasya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa