Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

         Amasya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü´nün ev sahipliğinde düzenlenen 2´nci Uluslararası Şehzadeler Kenti Türkiye Açık Kyokuskin Kata ve Kumite Şampiyonası, yarı final ve final müsabakaları ile sona erdi.

        Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu´nun organizasyonunda Amasya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü´nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2´nci Uluslararası Şehzadeler Kenti Türkiye açık Kyokuskin Kata ve Kumite Şampiyonası tamamlandı. Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan, Irak, İran, Suriye, Bangladeş, Pakistan, Rusya, Tunus ve Dağıstan olmak üzere 10 ülkeden toplamda 480 sporcu katıldı. Yeni Amasya Spor Salonu´nda gerçekleştirilen organizyonun ikinci gününde oynanan yarı final ve final müsabakaları şampiyona sona erdi. Organizasyonun sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını Amasya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullah Kodek verdi.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        Kapanış seremonisi detay

        Kumite müsabakaları detay

        Röportaj

        Ödül töreni

        Genel detaylar

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Amasya İlçeleri
        Tüm Amasya Haberleri
         Amasya

        Amasya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa