Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Amasya’nın Suluova ilçesinde belediye tarafından sokakları asfaltlanan Saraydüzü Mahallesi sakinleri kurban kesti.

        Mahallelerine gelen asfalt hizmetini kurban keserek karşılayan Saraydüzü Mahallesi Muhtarı Recep Temiz ve mahalle sakinleri, yapılan hizmetler için Belediye Başkanı Fatih Üçok’a teşekkür ettiler. Başkan Üçok, “Biz göreve başladığımızda Suluovamızın asfaltı olmayan hiçbir mahallesi kalmayacak, bütün hemşehrilerimizi çamurdan kurtaracağız demiştik. 2014 yılından bu zamana değin bu konuda da epey mesafe katettik. Yollarımızın kalitesini artırmak ve standardını yükseltmek adına yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Asfalt çalışmalarımız Saraydüzü Mahallemize hayırlı olsun” dedi.

        Üçok, “Hemşehrilerimize layık olmak, onların yaşamlarını kolaylaştırmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hemşehrilerimiz için birçok alanda hizmet ürettik ve üretmeye de devam ediyoruz” diye konuştu.

        Mehmetçik, Civelek ve Eda Sokak’ta tamamlanan asfaltlama çalışmasının Menekşe, Zambak, Piyale, Ayça, Yeşiltepe ve Ak Tepe Sokak ile devam edeceği bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Amasya İlçeleri
        Tüm Amasya Haberleri
         Amasya

        Amasya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa