Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Amasya İl Özel İdaresi bitümlü sıcak karışım asfalt çalışmaları kapsamında şimdiye kadar 65 kilometrelik yolu asfaltladı.

        İl Özel İdaresi Genel Sekreteri A. Faruk Aykutlu, asfalt hedeflerine hızla ilerlediklerini belirterek şimdiye dek toplamda 65 kilometrelik yolun vatandaşların hizmetine sunulduğunu açıkladı. Genel Sekreter Aykutlu, “Zamanla yıpranan ve vatandaşlarımızın araç kullanmasını zorlaştıran grup köy yolları yenilenerek hem vatandaşlarımızın güvenli yolculuk yapmaları hem de yollarımızı daha verimli kullanabilmesi adına yapılan yollar bir bir hizmete açılmaya başlamıştır” dedi.

        Çalışmalar kapsamında SuluovaArmutlu köy yolunda 2,9, OrtayazıKuluDeveci grup yolunda 9,5, AşağıkarasuSaluca bağlantı yolunda 5,6 kilometrenin asfaltlanmasıyla Suluova'da toplam 36,15 kilometreyi tamamladıklarını, merkez ilçe Kayabaşı köy yolunda 2,75, ÇayköyAksalur grup köy yolunda 3,3, Kızılca köy yolunda 1,1, BoğazköyYüzbeySaygılı grup yolunda 5,5, YeşilözBöke grup yolunda 6, KaleköySaraycık grup yolunda da 5 olmak üzere toplam 25 kilometrelik yolun hizmete sunulduğunu anlatan Faruk Aykutlu, İlgaziKöyceğizKayacık grup köy yolunda projeye alınan 10 kilometrelik yolda çalışmalar hala devam ettiğini belirtti.

        Aykutlu, Şarlayık mesire alanının bulunduğu Gümüşhacıköy Doluca köyünün 3,5 kilometrelik yolunun da hızla tamamlanarak hizmete açıldığını sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Amasya İlçeleri
        Tüm Amasya Haberleri
         Amasya

        Amasya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa