Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Suluova Belediyesi son 4 yılda ilçe merkezinde 303 bin metrekareden fazla yol ağını asfaltladı.

        2018 yılı asfaltlama çalışmalarını başlatan Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, “Daha modern ve yaşanabilir bir Suluova için hemşehrilerimize sözümüz var. Bu sözümüzü yerine getirmek için durmaksızın çalışıyoruz” dedi.

        Hacıhayta Mahallesi Şehit Hüseyin Kavaklı Caddesi, Park, Sazak, Durgun, Göl, Gediz, Tarlalar, Varol, Aras, İntepe ve Başak Sokak’ta asfaltlama öncesi zemin hazırlıkları yapılırken Yeni Mahalle İslamköy, Ulu Gazi, Buhar ve Serdar sokakta zemin iyileştirme ve çevre düzenlemesinin ardından başlanan sonrası asfaltlama çalışmasını takip eden Belediye Başkanı Üçok, “Alt yapı çalışmalarını tamamladığımız sorumluluk alanımızdaki tüm yollarda asfalt çalışması gerçekleştireceğiz. Göreve başladığımız 2014’den günümüze kadar 303 bin 610 metrekare asfaltı hemşehrilerimizin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yapılan çalışmaların hemşehrilerimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyor, personel arkadaşlarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Amasya İlçeleri
        Tüm Amasya Haberleri
         Amasya

        Amasya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa