Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Altın Altın fiyatları son dakika! Bugün gram altın ve çeyrek altın ne kadar oldu? (10 Mayıs altın fiyatları) - Altın Haberleri
        • 1

          Altın fiyatları son dakika... Bugün gram altın ve çeyrek altın ne kadar oldu? Nisan ayında rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları ay sonunda sert düşüş yaşamıştı. Mayıs ayı başından itibaren ise toparlanan altın çıkış trendine devm etmiş ve dün yine tarihin en yüksek seviyesine ulaşmıştı. Yatırımcılar bugün altın fiyatlarını merak ediyor. Çeyrek altın fiyatı, gram altın fiyatı ne kadar oldu? İşte 10 Mayıs güncel altın fiyatları

        • 2

          Altın fiyatları her gün yatırımcının takip ettiği konuların başında geliyor. Nisan ayında rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları dün yine bir rekor kırdı. Dün altının gram fiyatı, günün ilk saatlerinde tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 184,2 lirayı görmesinin ardından günü yüzde 0,06 azalışla 180,40 liradan tamamlamıştı. Peki bundan sonra altın fiyatlarında yeni rekorlar gelecek mi? İşte detaylar...

        • 3

          GRAM ALTIN FİYATLARI - ÇEYREK ALTIN FİYATLARI

          Altının gram fiyatı, bugüne düşüşle başlamasının ardından saat 09.45 itibarıyla önceki kapanışa göre yüzde 0,2 azalışla 180,6 liradan işlem görürken, Kapalıçarşı'da çeyrek altın 297 lira, Cumhuriyet altını da 1.210 liradan satıldı. Öğleden sonra gelen verilerde ise, İstanbul Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 180,70 lira, Cumhuriyet altınının satış fiyatı ise 1.209,00 lira oldu.

        • 4

          ALTININ ONS FİYATI NE KADAR?

          Asya piyasalarında alış ağırlıklı bir seyir izleyen altının ons fiyatı ise şu dakikalarda önceki kapanışına göre yüzde 0,1 değer kazancıyla 1.314 dolardan işlem görüyor.

        • 5

          ALTIN UZMANINDAN FİYATLARDAKİ YÜKSELİŞLERE DAİR UYARI

          Altın uzmanı İslam Memiş, ABD 10 yıllık tahvil faizlerinin yüzde 3, dolar endeksinin ise 93 seviyesine yükselmesinin altının ons fiyatını baskılamaya devam ettiğini söyledi.

          ABD'de dün açıklanan Üretici Fiyat Endeksi'nin (ÜFE) nisanda yıllık bazda yüzde 2,6 ile beklentinin altında kaldığını anımsatan Memiş, bugün de ABD'nin enflasyon verisinin takip edileceğini bildirdi.

        • 6

          Memiş, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.306 doların destek, 1.317 doların ise direnç konumunda olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

          "Yurt içinde döviz ve altının gram fiyatı dün tüm zamanların rekorunu kırdı.

          Bu sebeple piyasalarda tansiyon tam olarak düşmedikçe altının gram fiyatında yükselişlerin ne kadar daha süreceğini tahmin etmek zor.

          Ancak döviz kurlarında yaşanan agresif yükselişleri sağlıklı bulmadığımızdan kısa vade için bu seviyelerin kalıcı olmayacağını öngörüyoruz.

          Döviz kurları ve altının gram fiyatında sert düşüşler bizim için sürpriz olmayacaktır.

          Altının gram fiyatında bugün 179-183 lira bandında işlemler gerçekleşebilir."

        • 7

          GRAM ALTIN FİYATI

          180,50 TL

          180,70 TL

        • 8

          ÇEYREK ALTIN FİYATI

          291,00 TL

          296,00 TL

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa