Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maç Merkezi Altay: 1 - Altınordu: 2 (Maç sona erdi) - Futbol Haberleri

        Altay takımı sahaya şu kadro ile çıktı: Egemen Gençalp, Serkan Sözmen, Yasin Palaz, İbrahim Öztürk, Gençer Cansev, Metin Yüksel, Hüsamettin Yener, Adnan Aganovic, Tevfik Altındağ, İhsan Furkan Deniz, Marco Paixao

        Altınordu takımın hocası sahaya şu oyuncuları sürdü: Erce Kardeşler, Yusuf Acer, Hasan Hatipoğlu, Kerim Alıcı, Sinan Osmanoğlu, Oğulcan Ülgün, Muhammed Mert, Alican Özfesli, Sefa Yılmaz, Murat Uçar, Serdar Deliktaş

        Konuk takım 45. dakikada Muhammed Mert ile 0-1 üstünlük sağladı. İlk yarı 0-1 sona erdi. Altınordu oyuncusu Kerim Alıcı sarı kartla ilk yarıyı tamamladı. 52. dakikada Marco Paixao ile Altay tabelayı 1-1 olarak değiştirdi.

        80'de Altınordu oyuncusu Kerim Alıcı tabelanın 1-2 olarak değişmesini sağladı.

        İkinci yarıda Altınordu oyuncusu Sefa Yılmaz ile Altay oyuncuları Gençer Cansev, Metin Yüksel sarı kartla cezalandırıldı.

        Mücadelenin ilk 45 dakikasında Altınordu takımında Serdar Deliktaş oyundan çıkarken Anıl Koç mücadeleye dahil oldu Mücadelenin 2. 45 dakikasında Altay takımında Adnan Aganovic ve Hüsamettin Yener oyundan çıkarken Ferhat Çulcuoğlu ve İbrahim Akın mücadeleye dahil oldu, Altınordu takımında ise Berkay Samancı ve Mehmet Enes Sığırcı girdi, Alican Özfesli ve Anıl Koç çıktı. Mücadele 1-2 bitti.

        İddaa 227 koduyla açtığı bu maçta Altınordu kazanır bahsine oynayanlara 2.80 oranını kazandırdı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa