Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Hem alkollü hem ehliyetsiz... Bunun adı kaza değil!

        Kaza, Keçiören ilçesinde sabaha karşı meydana geldi. Fatih Caddesi'nde Kalaba istikametine seyir halinde olan Ali D. idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine Fatih Köprüsü üzerinde aynı yönde ilerleyen Yavuz A'nın kullandığı otomobile arkadan çarptı. Kazada çarpılan otomobilin yolcuları Hakan D. ile Vezir S. yaralandı. Kaza nedeniyle her iki araçta da ağır hasar oluştu.

        İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulanslarla çevre hastanelere kaldırdı. Polis ekipleri de yol üzerinde güvenlik önlemi aldı. DHA'nın haberine göre; yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

        REKLAM

        1.47 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

        Kaza sonrası ehliyetini beyan edemeyen Ali D.'nin, ehliyetine daha önceden el konulduğu tespit edildi. Ali D., polis tarafından yapılan alkol testinde 1.47 promil alkollü çıktı.

        Öte yandan, kaza nedeniyle bir şeridi ulaşıma kapanan yolda, araç geçişi tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Ağır hasar oluşan araçların kaldırılmasının ardından yol yeniden tamamen ulaşıma açıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa