Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Coredon Alanyaspor Alanyaspor, galibiyet serisini 4 maça çıkardı - Coredon Alanyaspor Haberleri

        Sezona Sivasspor, Ankaragücü ve Galatasaray mağlubiyetleriyle başlayan Aytemiz Alanyaspor, aldığı yenilgiler sonrasında Göztepe, Trabzonspor ve Kasımpaşa'dan 3 puan alarak durumu eşitledi. Son olarak 7. haftada iç sahada Akhisarspor ile mücadele eden turuncu-lacivertliler, Manisa ekibini 2-1 mağlup ederek, galibiyet serisini 4'e çıkarmış oldu. Akdeniz temsilcisi, 8. haftada oynanacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasından da galibiyetle ayrılarak, bu seriyi sürdürmenin peşinde.

        Süper Lig’de Akhisarspor’u 2-1 mağlup edip galibiyet serisini 4 maça çıkaran Alanyaspor, bu sezon Kasımpaşa’nın rekoruna ortak oldu. İstanbul temsilcisi ilk 4 haftada Çaykur Rizespor’u 3-2, Sivasspor’u 3-0, Başakşehir ve Ankaragücü’nü de 2-1 mağlup ederek 4 maçlık galibiyet serisi yakalamıştı. Bu sezon ligde, Kasımpaşa ve Alanyaspor haricinde 4 maçlık galibiyet serisi yakalayan takımın olmaması dikkat çekiyor.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa