Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Alacak verecek tartışması kanlı bitti: 4 yaralı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Olay, Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, baba İlhami K. ile oğulları Erdem K., Ekrem K., bir apartmanın bahçesinde Ahmet Ö. ile alacak verecek meselesinden bir araya geldi. Şahıslar burada bir süre sonra sözlü olarak tartışmaya başladı.

        4 KİŞİ YARALANDI

        Tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. İlhami K., Erdem K., Ekrem K. ve Ahmet Ö. birbirlerine tabancayla ateş açmaya başladı. Bahçede başlayan silahlı kavga sokağa kadar ilerledi. Her iki taraf yaklaşık 25 el birbirine ateş açtı. İHA'nın haberine göre; açılan ateşler sonucunda kavgaya karışan 4 kişi de vurularak yaralandı. Çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

        Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları kentteki çeşitli hastanelere kaldırdı. Yaralılardan Ahmet Ö.’ün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

        Olay yerinde çalışma yapan polisler onlarca boş kovan, bir adet de tabanca buldu. Boş kovanlarda ve tabancada delil çalışması yapıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa