Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Günün büyük bir bölümünü belediye hizmet sahalarında geçiren Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, başkan yardımcıları ile beraber belediyenin hizmet noktalarını yerinde inceledi.

        Başkan mahallemde projesi ile her gün farklı bir mahallede çalışma başlatan Başkan Yazgı, bulduğu ilk fırsatta proje dahilinde mahallelerde başlatılan ve halen süren çalışmaları yerinde inceledi. Yardımcıları ile beraber Küçük Bölcek Mahallesi 39. Cadde üzerinde devam eden alt yapı başta olmak üzere yol ve zemin hazırlığı, kavşak, refüj ve kaldırım çalışmalarını inceleyen Başkan Yazgı, ilgili birim müdüründen çalışmanın aşamaları hakkında bilgi aldı. Başkan mahallemde projesinin sürekliliğinin devamı için projeye dahil edilen mahalleleri zaman zaman ziyaret ederek yarım kalan çalışmaları yerinde inceleyeceğini açıklayan Başkan Yazgı proje ile ilgili olumlu yönde geri dönüşler aldığını belirtti. Başkan mahallemde projesinin Türkiye'de örnek gösterilen bir proje olduğunu aktaran Başkan Yazgı, bu projenin bir benzerinin birçok il ve ilçe belediyeleri tarafından uygulanmaya başladığını aktardı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aksaray İlçeleri
        Tüm Aksaray Haberleri
         Aksaray

        Aksaray

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa