Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKSARAY (AA) - Aksaray'da son 4 ay içinde hırsızlık, gasp ve uyuşturucu ticareti gibi 25 olaya karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan 8 şüphelinden 2'si tutuklandı.

        Alınan bilgiye göre, Aksaray Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ve Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, son 4 ayda il merkezindeki farklı adreslerde gerçekleştirilen hırsızlık ve gasp olaylarıyla ilgili şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

        Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ve parmak izi yardımı ile delilleri toplayan ekipler, kent merkezinde belirlenen birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

        Operasyonda, 4 ay içinde hırsızlık, gasp, uyuşturucu ticareti gibi 25 farklı olaya karıştığı tespit edilen 8 şüpheli gözaltına alındı.

        Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, çalıntı olduğu tespit edilen çok sayıda televizyon, telefon ve bilgisayar ele geçirildi.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'si savcılıkça alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Mahkemeye çıkarılan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı, 4'ü adli kontrol şartıyla salıverildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aksaray İlçeleri
        Tüm Aksaray Haberleri
         Aksaray

        Aksaray

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa