Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ULAŞTIRMA ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Ağrı gezisinde şehit ailesini ziyaret etip bölgede yapılan çalışmaları inceledi.

        Bugün tarifeli uçakla Ağrı'ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Ahmed-i Hani Havalimaı'nda Vali Süleyman Elban, AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, AK Parti İl Başkanı Abbas Aydın ve protokol ve partililer tarafından karşıladı. Bakan Turhan beraberindekilerle birlikte ilk olarak yapımı devam eden Tutak-Hamur karayolunda incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı. Bakan Turhan buradan, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde terör saldırısı sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Ömer Güç'ün Akyele Köyü'ne oturdan ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Şehit ailesi ile bir süre sohbet eden Bakan Turhan ziyaretin ardından Ağrı'da yapımı devam eden Küpkıran Köprüsü'ndeki çalışmaları inceledi. bakan Turhan, ardından Valilik ile AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

        Burada partililere seslenen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, konuşmasına dün İstanbul'da düzenlenen TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivaline değinerek başladı. Hizmet siyaseti yapmak için yola koyulduklarını ifade eden Turhan, insanların ekonomik, sosyal sorunlarını çözecek, her türlü ihtiyaçlarını giderecek hizmetleri yapmak için iktidara talip olduklarını söyledi. Turhan, 17 yıllık AK Parti iktidarının ülkeye ve bölgeye büyük kazanımlar gerçekleştirdiğini belirterek, "Balkanlar'a, Kafkaslar'a, Ortadoğu'ya, batımıza, doğumuza bakalım. Bu coğrafyada yaşayan ülkelerin ve o ülkelerde yaşayan insanların haline bakın. Biz bundan 15 sene önce nasıldık, ülkemiz bugün nasıl? Bunun bir mukayesesini, serüvenini hayalimizde bir kez daha yaşayalım. Geçmişi unutmayalım. Geldiğimiz durum itibarıyla bizi tatmin eden bir yerde değiliz. Daha çok yapılacak iş var. Daha yapılacak birçok hizmet var" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa