Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde İlköğretim Haftası nedeniyle yapılan program büyük beğeni topladı.

        Eleşkirt Recep Tayip Erdoğan İmam Hatip Lisesi konferans salonunda Atatürk İlkokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan program Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

        Programda konuşma yapan Eleşkirt Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı, "Güzel bir eğitim öğretim yılı olmasını temenni ediyorum. Bu eğitim öğretim yılının Milli Eğitim camiamıza, kıymetli öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmen arkadaşlarımıza güzellikler getirmesini temenni ediyorum." dedi.

        Kaymakam Sarı’nın konuşmasının ardından öğrenciler tarafından okunan şiirler ve ront gösterileri ile devam eden programda Atatürk İlkokulu 4. sınıf öğrencileri tarafından okula yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerine gül hediye ederek okula hoş geldiniz karşılaması yapması izleyiciler tarafından büyük takdir topladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa