Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde program düzenlendi.

        Eleşkirt Hükümet Konağı önünde düzenlenen tören Eleşkirt Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı tarafından Atatürk anıtına çelenk sunması ile başladı.Garnizon Komutanlığı ve Eleşkirt belediyesi tarafından çelenk sunulmasının ardından program istiklal marşının okunması akabinde saygı duruşu ile devam etti.Öğrenciler tarafından okunan şiirler sonrasında çelenk sunma programı sona erdi.

        Çelenk sunma töreni sonrasında ilçe de bulunan gaziler, kurum amirleri kaymakamlık toplantı salonunda Eleşkirt Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı tarafından kabul edildi.

        Törene, Eleşkirt Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı,Garnizon Komutanı Yarbay Murat Alankaya, Belediye Başkan yardımcısı Kemal Sarı, Emniyet Amiri Recep Kartal, Jandarma Komutanı Binbaşı Destan Saatcılar, kurum amirleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa