Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ağrı’da başka bir ile tayinleri çıkan Vali Yardımcısı Ejder Demir ve Doğubayazıt Kaymakamı Ulaş Akhan, için Ağrı Valisi Süleyman Elban tarafından veda yemeği verildi.

        Ağrı Valisi Süleyman Elban , Cumhurbaşkanlığının 31 Ağustos tarihli Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile başka bir ile tayinleri çıkan Vali Yardımcısı Ejder Demir ve Doğubayazıt Kaymakamı Ulaş Akhan onuruna veda yemeği verdi.

        Atama kararının ardından Göksun Kaymakamlığı’na atanan Vali Yardımcısı Ejder Demir ve Kaş Kaymakamlığı’na atanan Doğubayazıt Kaymakamı Ulaş Akhan düzenlenen yemekle bir araya geldi. Vali Elban, görev yerleri değişen Vali yardımcısı ve kaymakama Ağrı’da yaptıkları başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunup, başarılar diledi.

        Düzenlenen veda yemeğine Vali Süleyman Elban, vali yardımcıları ve ilçe kaymakamları katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa