Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde otomobilin kontrolden çıkması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

        Kaza DoğubayazıtDiyadin ilçeleri arasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Abdullah Gelgeç’in kullandığı ve plakası öğrenilemeyen otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyeti kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada Sürücü Abdullah Gelgeç ve otomobilde bulunan Adem Gelgeç ve Abdürrezzak Kaya yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Doğubayazıt Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık görevlilerince yaralılara ilk müdahale yapıldıktan sonra ağır yaralı olan sürücü Abdullah Gelgeç Ağrı’ya sevk edildi. Abdullah Gelgeç ambulans ile Ağrı’ya götürülürken yolda hayatını kaybetti. Yaralı 2 kişinin ise hastanedeki tedavilerinin devam ettiği bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa