Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ağrı Valisi Süleyman Elban, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 2’nci yıl dönümünde şehit ve gazi aileleri ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

        Programda konuşan Vali Elban, "Öyle bir coğrafyada yaşıyoruz ki gün geçmesin bu ülkeyle, ilgili bir saldırı bir hainlik kalkışması olmasın. Maalesef iki yıl önce ülkemiz hem hain bir darbe girişimi ile karşı karşıya kaldı. Ama esas itibariyle bir darbe girişimi değil bir işgal hareketiydi. Ateist bir örgüt 40 yıldan beri bu bölgedeki insanımıza sıkıntı yaşatıyordu. Bu ülkenin birliğine, dirliğine, bağımsızlığına ve istikbaline saldırıda bulundu. Rabbim inşallah hepimizi, bu aziz milleti ve bu aziz vatani her türlü saldırıdan, entrikadan, kumpastan ve komplodan korusun. Ülkemizin birliği, beraberliği ve bütünlüğü için seve seve canını vermiş bütün şehitlerimizi yüce rabbimden rahmet diliyorum” dedi.

        Orduevinde gerçekleşen yemeğe Vali Süleyman Elban, 12.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Ahmet Ömercikli, şehit aileleri, gaziler ve aile yakınları katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa