Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ağrı Valisi Süleyman Elban, Eleşkirt ilçesinde kaymakamlık tarafından organize edilen iftar programına katıldı.

        İftar öncesinde Vali Elban, Ergözü ve Yeşilova köylerini ziyaret etti. Vali Elban, Eleşkirt Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı, protokol üyeleri ve köy sakinleri tarafından karşılandı. Köy sakinlerinin yakın ilgisi ile karşılanan Vali Elban, vatandaşların sorunlarını, isteklerini ve taleplerini dinledi.

        Köy ziyaretleri sonrasında Ağrı Valisi Süleyman Elban, iftar programına geçti. Vali Elban, "Burada sizlerle birlikte aynı sofrayı paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Ülkemizde huzurun, barışın ve kardeşliğin zirveye çıktığı bu günlerde sizlerle aynı havayı, aynı iklimi teneffüs etmek, kardeşliğimizi, birliğimizi bir kez daha vurgulamak için bugün burada aynı sofrayı paylaşıyoruz. Ramazanın bu güzelliği, inşallah önümüzdeki dönemlerde de devam eder ve Ben bu vesileyle şimdiden ramazan bayramınızı tebrik ediyorum. Rabbim tutmuş olduğumuz oruçları kabul eylesin inşallah" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa