Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ağrı'nın Tutak İlçesi'nde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 99.yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

        İlk Tören 15 Temmuz Şehitler Meydanında, Gençlik Spor Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başlandı.

        Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından programa Tutak Belediyesi Konferans Salonunda devam edildi. Kutlamalar, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve şiirlerin okunmasıyla devam etti. Kutlamalar, ilçede bulunan okullar arasında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül verilmesiyle kutlamalar son buldu.

        19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına, Tutak İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Erkan İsa Erat, Kurum, amirleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa