Ağrı'da yabancı plakalı otomobilde 15 kilo 600 gram uyuşturucu ele geçirildi
Ağrı'da yabancı plakalı otomobilin yakıt deposunda 15 kilo 600 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.
Ağrı'da yabancı plakalı otomobilin yakıt deposunda 15 kilo 600 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uygulama noktasında bir otomobil durduruldu.
Narkotik dedektör köpeği desteğiyle yapılan aramada, otomobilin yakıt deposuna gizlenmiş 16 pet şişe içinde 15 kilo 600 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.
Yabancı uyruklu A.A. ve S.D. gözaltına alındı, otomobile el konuldu.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Ağrı
Nöbetçi Eczaneler