Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Şuhut İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuriye Akkaya başkanlığındaki Ak Kadınlar, Ankara, Bolu ve Bartın turu gerçekleştirdiler.

        Ankara, Bolu ve Bartın illerinin tarihi ve turistlik mekanlarını gezen Ak Kadınlar, hem genel seçimlerin yorgunluğunu üzerlerinden atmış oldular. Yerel seçimler için de enerji depolayan Ak kadınlar Ankara Hacı Bayram Veli Camiinde namazlarını kılarak akabinde Beştepe'yi gezdi. Daha sonra Bolu ve Bartın illerini gezen Ak Kadınlar burada tarihi önem taşıyan turistlik yerleri gezdi. Ak kadınlar son olarak Karabük ilini gezerek ile bağlı olan Safranbolu İlçe Kadın Kolları ile bir araya geldi. Başkan Akkaya ve yönetim kurulu üyeleri Safranbolu kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ile birlikte tekne gezisi yaparak doyasıya eğlendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa