Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Afyonkarahir'ın Bolvadin ilçesinde polis ekiplerinin durdurduğu araçtaki şahıs çaldığı eşyalarla birlikte yakalanırken, kaçan 2 kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

        Edinilen bilgiye göre, Bolvadin ilçesinde hırsızlık olayına karışan 3 kişiyi takibe alan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kontrol amaçlı durdurmak istedikleri bir aracın dur ihtarına uymayarak kaçması sonucu takip başlattı. Çay ilçesi girişinde durdurulan araç içerisinde bulunan 3 kişiden biri çaldıkları eşyalarla birlikte yakalanırken, diğer 2 kişi ise kaçmayı başardı. Araç içerisinde 3 adet oto teybi ile 2 adet bisiklet ile çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

        Yakalanan I.K. isimli şahıs Çay ilçesi tatarlı köyünde meydana gelen 2 adet büyükbaş hayvanın çalınması olayını gerçekleştirdiklerini itiraf ederken kaçan 2 kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa