Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları olağan toplantısına Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da katıldı. Toplantıda konuşan Çoban, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

        AK Parti Gençlik Kolları haftalık olağan toplantısı İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan başkanlığında yapıldı. Toplantıya Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da katıldı.

        Belediye Başkanı Burhanettin Çoban toplantıda yaptığı konuşmada, “2009 2014 ve 2014 2018 yıllarında yaptıklarımız ortada bizden önce Afyonkarahisar’da alt yapı çok eksikti. Belediyecilik anlamında önce alt yapı çalışmalarına hız verdik, sorunları bir bir çözdük, çözmeye devam ediyoruz, Sporda bizden önce şehrimizi profesyonel liglerde temsil eden kulüpler yoktu. Şuan ise futbol takımımız 1. Lig'de, Basketbol takımımız Süper Lig'de ve Voleybol takımımız Efeler liginde bu başarıyı spora verdiğimiz destekler sayesinde kazandık. Afyonkarahisar’ımızı sporun başkenti yapaya çalışıyoruz. Muhteşem spor kompleksimizde buna örnek. 12 Eylül tarihlerinde ilimizde yapılan dünya Motokros Şampiyonasıda buna bir örnek. Bu örnekler vermekle bitmez. Şehrimizin çehresini parklarla değiştirdik” dedi.

        “Yerelde yapılan çalışmaları en iyi şekilde halka anlatacağız”

        İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan da “Toplantımıza katılarak bizleri bilgilendiren belediye başkanımıza teşekkür ederiz. Afyonkarahisar Belediyesinin ve Başkanımızın çalışmaları ortada. Biz gençlere düşen yerel de yapılan çalışmaları en iyi şekilde halka anlatmak olacaktır. Biz de anlatacağız” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa