Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Afyonkarahisar Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’un talimatlarıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçede Kurban Bayramı için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

        Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından devam eden yabani ot, çevre temizliği ve düzenleme çalışmaları ilçenin dört bulvarında devam ediyor. Çalışmalar Taşlıca Mahallesi, İstiklal Mahallesi, Kurtuluş Mahallesi ve Pazar Mahallesi'nde yoğunluk kazandı.

        Park ve Bahçeler Müdür Vekili Mehmet Uraş, "Kurban Bayramı'nın yaklaşması dolayısıyla ilçemizde genel bir çevre temizliği ve düzenleme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı alanlarda vakit geçirebilmelerini sağlamak adına ekiplerimiz özverili çalışmalarını ilçemizin dört bulvarında gerçekleştiriyor. Çalışmalarımıza çim biçme, yabani ot biçme ve çevre temizleme çalışmalarıyla devam ediyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa